Bohuš Matuš Lucinka : Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný Instagram ... : Bohuš matuš a jeho výrazně mladší přítelkyně jsou velmi kontroverzním párem.

Bohuš Matuš Lucinka : Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný Instagram ... : Bohuš matuš a jeho výrazně mladší přítelkyně jsou velmi kontroverzním párem.. V půlce července se bohuš matuš (47) pochlubil zprávou, že bude táta. S přítelkyní lucinkou se bohuš matuš s lucinkou foto: Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú. Zpěvák bohuš matuš v domově seniorů mistra křišťana v prachaticích. Bohus matus a jeho lucinka se stali rodici at jsou obe deti zdrave pisi vtipalci praha na dlani :

Nevidim duvod, proc bychom to nemohli verejne resit. Narozeniny, na nejhezí dárek si vak bude muset jet njaký as pokat. Snažili jsme se během „s lucinkou chodíme na procházky a na nákupy pro miminko, prozradil dokonce a také vyprávěl o. Když lucinka udělá školu, tak já jí udělám další miminko, řekl zpěvák. Bohus o tom verejne poskytuje rozhovory.

Bohuš Matuš vyrazil na dovolenou se svou láskou a vzali s ...
Bohuš Matuš vyrazil na dovolenou se svou láskou a vzali s ... from www.tydeniky.cz
Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú. Bohus matus a jeho lucinka se stali rodici at jsou obe deti zdrave pisi vtipalci praha na dlani : Nevidim duvod, proc bychom to nemohli verejne resit. Bohuš matuš a jeho partnerka lucinka čekají miminko a jedno velké tajemství si hodlají nechat pro bohu matu ped pár dny oslavil 47. Bohuš matuš (47) se ve 46 letech stane poprvé otcem. V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou. S přítelkyní lucinkou se bohuš matuš s lucinkou foto: Svým vztahem způsobili napříč médii velký poprask, a to hlavně kvůli věku lucinky, která je o 29 let mladší než zpěvák.

Věštkyně graciela ale nevidí budoucnost páru v růžových barvách!

Bohuš matuš zkrátka zatoužil být otcem. Bohuš matuš (47) se ve 46 letech stane poprvé otcem. Bohuš matuš (46) vyvedl svou lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem. Srpna 1973 písek) je český zpěvák. A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy fungovat, zdá se, že opak je pravdou! The first year was very difficult because it was a shock, and especially because of the tabloid storm. Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Z miminka se tak pár bude. Bohuš matuš se s lucinkou vídá od loňska. Bohuš matuš a lucinka už rozebírají maminky na webu emimino. A v jejich lásce jim rozhodně nikdo nebrání. Zpěvák bohuš matuš v domově seniorů mistra křišťana v prachaticích.

Lucinka bude mať onedlho 18 rokov, keď to oslávime, tak sa vezmeme, prezradil svoje plány matuš. Zpěvák bohuš matuš v domově seniorů mistra křišťana v prachaticích. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Snažili jsme se během „s lucinkou chodíme na procházky a na nákupy pro miminko, prozradil dokonce a také vyprávěl o. Když lucinka udělá školu, tak já jí udělám další miminko, řekl zpěvák.

Šestý měsíc těhotenství partnerky Bohuše Matuše: 17letá ...
Šestý měsíc těhotenství partnerky Bohuše Matuše: 17letá ... from zivot.org
Když lucinka udělá školu, tak já jí udělám další miminko, řekl zpěvák. Zpěvák bohuš matuš o tom, jak s ním otěhotněla lucinka (17): But i knew during that time that bohuš is a very attentive and. Bohuš matuš (45) sice ještě před časem tvrdil, že jeho vztah s mladinkou lucií je jenom platonický, nyní se už za svou lásku ale nestydí. Bohuš matuš (46) a jeho mladá přítelkyně lucie (17) se stanou rodiči. Zpěvák bohuš matuš v domově seniorů mistra křišťana v prachaticích. Narozeniny, na nejhezí dárek si vak bude muset jet njaký as pokat. Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú.

Věštkyně graciela ale nevidí budoucnost páru v růžových barvách!

Snažili jsme se během „s lucinkou chodíme na procházky a na nákupy pro miminko, prozradil dokonce a také vyprávěl o. Bohuš matuš zkrátka zatoužil být otcem. Srpna 1973 písek) je český zpěvák. S předchozí partnerkou nikolou to necítil, ale s lucií je to © poskytovatel: Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú. 18 мин и 30 сек. Bohuš matuš a lucinka těsně před porodem: V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou. Narozeniny, na nejhezí dárek si vak bude muset jet njaký as pokat. Mladá přítelkyně ho pravidelně doprovázela na společenské akce nebo koncerty. Bohuš má však jednu podmienku. Když lucinka udělá školu, tak já jí udělám další miminko, řekl zpěvák. Český zpěvák potvrdil, že cítím se na třicet.

18 мин и 30 сек. A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy fungovat, zdá se, že opak je pravdou! S přítelkyní lucinkou se bohuš matuš s lucinkou foto: Zpěvák bohuš matuš si vzal lucinku. Když lucinka udělá školu, tak já jí udělám další miminko, řekl zpěvák.

GALERIE: Bohuš Matuš a jeho Lucinka: Chci pět dětí! | FOTO ...
GALERIE: Bohuš Matuš a jeho Lucinka: Chci pět dětí! | FOTO ... from img.cncenter.cz
Zpěvák bohuš matuš o tom, jak s ním otěhotněla lucinka (17): Bohuš matuš zkrátka zatoužil být otcem. But i knew during that time that bohuš is a very attentive and. 18 мин и 30 сек. Bohus matus a jeho lucinka se stali rodici at jsou obe deti zdrave pisi vtipalci praha na dlani : Mezi lidmi se najde mnoho odpůrců jejich vztahu, právě z důvodu velkého věkového rozdílu. Bohuš matuš a lucinka už rozebírají maminky na webu emimino. Bohus o tom verejne poskytuje rozhovory.

Zpěvák se už v minulosti netajil tím, že by si svou nezletilou lásku chtěl vzít.

„keď si lucinka dokončí školu, spravím jej ďalšie bábätko. Bohuš matuš a lucinka už rozebírají maminky na webu emimino. Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú. Bohuš matuš (45) sice ještě před časem tvrdil, že jeho vztah s mladinkou lucií je jenom platonický, nyní se už za svou lásku ale nestydí. Bohuš matuš (47) se ve 46 letech stane poprvé otcem. Miminko čeká jeho teprve sedmnáctiletá přítelkyně lucinka a bohuš je moc šťastný. Narozeniny, na nejhezí dárek si vak bude muset jet njaký as pokat. A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy fungovat, zdá se, že opak je pravdou! Věštkyně graciela ale nevidí budoucnost páru v růžových barvách! S předchozí partnerkou nikolou to necítil, ale s lucií je to © poskytovatel: Zpěvák bohuš matuš už dva roky randí se svou mladou přítelkyní lucínkou. Srpna 1973 písek) je český zpěvák. První slova čerstvě plnoleté paní matušové a manželský polibek.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama