Datça Deprem / Muğla'nın Datça açıklarında korkutan deprem! AFAD ve ... : Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça Deprem / Muğla'nın Datça açıklarında korkutan deprem! AFAD ve ... : Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Ege denizi, datça açıklarında saat 10.09'da 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından muğla valiliği açıklama yaptı. Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Datça'da deprem
Datça'da deprem from www.habererk.com
Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu.

Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk söz datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi'nde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege denizinde kaydedildi. Datça deprem son dakika gelişmesi. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından muğla valiliği açıklama yaptı. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça muğla'da deprem olmasının ardından depremin detayları ve afad ile kandilli tarafından paylaşılan son datça muğla'da 4.5 büyüklüğünde ve 3.20 km derinliğinde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad).

Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Datça açıklarında deprem!
Datça açıklarında deprem! from www.egesaati.com
Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Muğla'nın datça ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege denizinde kaydedildi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem:

Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk söz datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi'nde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Datça deprem son dakika gelişmesi. Ege denizi, datça açıklarında saat 10.09'da 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi.

Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk söz datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi'nde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi.

Datça depremi sonrası Ahmet Ercan'dan önemli açıklama ...
Datça depremi sonrası Ahmet Ercan'dan önemli açıklama ... from images.bursadabugun.com
Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Ege denizi, datça açıklarında saat 10.09'da 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk söz datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi'nde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama